ULTRA TREPITJA GARROTXA 84KM
 22 d’octubre de 2022 a Oix (Alta Garrotxa)

Ultra Trepitja Garrotxa Solidària 2021 – 84km – 4750D+

Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència


La cursa de muntanya Ultra Trepitja Garrotxa Solidària té una distància de 84km, amb un desnivell positiu de 4750m+ que cal fer en menys de 18:30hores.

El límit és de 100 participants.


INSCRIPCIONS


PREU INSCRIPCIÓ ANTICIPADA (del 13 de juny al 29 d’agost de 2022):

Federat: 60 € / No federat: 75 €

PREU INSCRIPCIÓ (del 30 d’agost al 20 d’octubre de 2022):

Federat: 70 € / No federat: 85 €


EL RECORREGUT


Consulta el track a Wikiloc

*El recorregut de la Ultra Trepitja Garrotxa és el marcat en blau, la imatge és orientativa, enguany s’ha fet una petita modificació, el recorregut correcte el trobareu penjat al Wikiloc.


AVITUALLAMENTS

 • Oix: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, menjar per celíacs.
 • El Cortal: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, beguda isotònica, fruits secs, menjar per celíacs.
 • Bolós: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, beguda isotònica, xocolata, menjar per celíacs.
 • Beget: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, pa amb tomàquet, formatge, pernil salat, fuet, xoriç, llonganissa, galetes dolces, xocolata, menjar per celíacs.
 • Coll de Boix: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, barretes energètiques, galetes salades, beguda isotònica, fruits secs, menjar per celíacs.
 • Talaixà: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, pa de motlle, crema de cacau, galetes dolces, pa amb tomàquet, formatge, pernil salat, fuet, xoriç, llonganissa, menjar per celíacs, menjar per celíacs.
 • Ca N’Agustí de Riu: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, beguda isotònica, xocolata, macarrons amb tonyina, cafè, menjar per celíacs. Bossa de Vida (la Bossa de Vida s’entrega el divendres de 17 a 20h durant la presentació de la VII edició de la Trepitja Garrotxa a l’Hospici d’Olot o també dissabte matí a la recollida del dorsal).
 • Sant Grau d’Entreperes: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, barretes energètiques, galetes salades, beguda isotònica, fruits secs, brou calent, menjar per celíacs.
 • Tortellà: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, beguda isotònica, xocolata, pa amb tomàquet, formatge, pernil salat, fuet, xoriç, llonganissa, cafè, brou calent, magdalenes, menjar per celíacs.
 • Coll de Palomeres: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, galetes salades, beguda isotònica, xocolata, fruits secs, menjar per celíacs.
 • Oix: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, menjar per celíacs.
  **Hi ha servei de dutxes a Oix.

CERTIFICAT MÈDIC


Per a fer la inscripció NO és obligatori presentar el Certificat Mèdic de la FEEC en el primer moment, i doncs, ÉS OBLIGATORI penjar-lo abans del dia de la prova ja que si no la FEEC no valida la inscripció i no s’us cobra cap import. Fins que no pengeu el certificat i no s’us valida, no esteu oficialment inscrits.
Més informació sobre el certificat mèdic


MATERIAL OBLIGATORI


Tots els participants estaran obligats a portar el material següent:

 • Manta tèrmica o de supervivència (mida mínima 2 x 1,2 metros)
 • Sistema d’hidratació (mínim 1 l.) Per qüestions mediambientals no tindrem gots de plàstic als avituallaments.
 • Farmaciola: vena elàstica (80x3cm) i antisèptic.
 • Motxilla o equivalent.
 • Telèfon mòbil engegat i no en mode avió.
 • Jaqueta paravent amb caputxa d’un teixit impermeable (mínim 10.000mm de columna d’aigua) i transpirable tipus Gore­Tex®, Membrain®, H2NO®, HyVent® o similar amb costures termosegellades.
 • Frontal amb piles de recanvi o 2 frontals.
 • Menjar calòric adequat al recorregut i al número i tipus d’avituallaments de la prova.
 • Sabatilles esportives tipus “trail” que cobreixin totalment el peu. No es permet el calçat minimalista tipus sandàlies que no cobreixin totalment el peu.

Aquest material està subjecte a possibles canvis segons la previsió metereològica, la setmana abans rebreu un dossier amb les últimes
especificacions i durant el briefing de divendres al vespre es dirà el material definitiu. 


DESCÀRREG DE RESPONSABILITAT


Signa el Plec de descàrrec de responsabilitats i entrega’l a la recollida de dorsals.


REGLAMENT I CODI ÈTIC


Aquesta cursa, igual que les altres, segueix el Reglament de Curses per Muntanya de la FEEC que pots llegir fent clic a l’anterior l’enllaç.

Llegeix també el Codi Ètic de bones pràctiques dels corredors per tal d’estar al dia amb els comportaments que han de seguir els participants de la Trepitja Garrotxa.