Ultra 84km

ULTRA TREPITJA GARROTXA 84KM

 23 d’octubre de 2021 a Oix (Alta Garrotxa)

Ultra Trepitja Garrotxa Solidària 2021 – 84km – 4750D+

Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència

4 punts Ultra Trail Mont Blanc

Descarrega’t el: Dossier del corredor/a Ultra 84km

La cursa de muntanya Ultra Trepitja Garrotxa Solidària té una distància de 84km, amb un desnivell positiu de 4750m+ que cal fer en menys de 18:30hores.

El límit és de 100 participants.

INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS TANCADES

CURSA 84km Trepitja Garrotxa Solidària 2021

PREU INSCRIPCIÓ ANTICIPADA (del 14 de juny al 29 d’agost de 2021):

Federat: 60 € / No federat: 75 €

PREU INSCRIPCIÓ (del 30 d’agost al 17 d’octubre de 2021):

Federat: 70 € / No federat: 85 €

EL RECORREGUT

Consulta el track a Wikiloc

*El recorregut de la Ultra Trepitja Garrotxa és el marcat en blau, la imatge és orientativa, enguany s’ha fet una petita modificació, el recorregut correcte el trobareu penjat al Wikiloc.

AVITUALLAMENTS

 

 • Oix: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, menjar per celíacs.
 • El Cortal: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, beguda isotònica, fruits secs, menjar per celíacs.
 • Bolós: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, beguda isotònica, xocolata, menjar per celíacs.
 • Beget: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, pa amb tomàquet, formatge, pernil salat, fuet, xoriç, llonganissa, galetes dolces, xocolata, menjar per celíacs.
 • Coll de Boix: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, barretes energètiques, galetes salades, beguda isotònica, fruits secs, menjar per celíacs.
 • Talaixà: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, pa de motlle, crema de cacau, galetes dolces, pa amb tomàquet, formatge, pernil salat, fuet, xoriç, llonganissa, menjar per celíacs, menjar per celíacs.
 • Ca N’Agustí de Riu: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, beguda isotònica, xocolata, macarrons amb tonyina, cafè, menjar per celíacs. Bossa de Vida (la Bossa de Vida s’entrega el divendres de 17 a 20h durant la presentació de la VII edició de la Trepitja Garrotxa a l’Hospici d’Olot o també dissabte matí a la recollida del dorsal).
 • Sant Grau d’Entreperes: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, barretes energètiques, galetes salades, beguda isotònica, fruits secs, brou calent, menjar per celíacs.
 • Tortellà: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, beguda isotònica, xocolata, pa amb tomàquet, formatge, pernil salat, fuet, xoriç, llonganissa, cafè, brou calent, magdalenes, menjar per celíacs.
 • Coll de Palomeres: Aigua, aigua amb gas, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, galetes dolces, galetes salades, beguda isotònica, xocolata, fruits secs, menjar per celíacs.
 • Oix: Aigua, Coca-Cola, taronjada, llimonada, plàtans, taronges, llaminadures, menjar per celíacs.

**Hi ha servei de dutxes a Oix.

 

CERTIFICAT MÈDIC

Per a fer la inscripció NO és obligatori presentar el Certificat Mèdic de la FEEC en el primer moment, i doncs, ÉS OBLIGATORI penjar-lo abans del dia de la prova ja que si no la FEEC no valida la inscripció i no s’us cobra cap import. Fins que no pengeu el certificat i no sus valida, no esteu oficialment inscrits.

MATERIAL OBLIGATORI

Tots els participants estaran obligats a portar el material següent:

Manta tèrmica o de supervivència (mida mínima 2 x 1,2 metros)

Sistema d’hidratació (mínim 1 l.) Per qüestions mediambientals no tindrem gots de plàstic als avituallaments.

Farmaciola: vena elàstica (80x3cm) i antisèptic.

Motxilla o equivalent.

Telèfon mòbil engegat i no en mode avió.

Jaqueta paravent amb caputxa d’un teixit impermeable (mínim 10.000mm de columna d’aigua) i transpirable tipus Gore­Tex®, Membrain®, H2NO®, HyVent® o similar amb costures termosegellades.

Frontal amb piles de recanvi o 2 frontals.

Menjar calòric adequat al recorregut i al número i tipus d’avituallaments de la prova.

Sabatilles esportives tipus “trail” que cobreixin totalment el peu. No es permet el calçat minimalista tipus sandàlies que no cobreixin totalment el peu.

Aquest material està subjecte a possibles canvis segons la previsió metereològica, la setmana abans rebreu un dossier amb les últimes especificacions i durant el briefing de divendres al vespre es dirà el material definitiu. 

DESCÀRREC DE RESPONSABILITATS

Signa el Plec de descàrrec de responsabilitats i entrega’l a la recollida de dorsals.

REGLAMENT I CODI ÈTIC

Aquesta cursa, igual que les altres, segueix el Reglament de Curses per Muntanya de la FEEC que pots llegir fent clic a l’anterior l’enllaç.

Llegeix també el Codi Ètic de bones pràctiques dels corredors per tal d’estar al dia amb els comportaments que han de seguir els participants de la Trepitja Garrotxa.